Sign in to follow this  
Followers 0
K.Matsuri

Japanese IP block?

4 posts in this topic

Hello~!

Up until a few weeks ago I'd been able to access the forum as usual using my Tokyo IP address, but now I get a 403 error. I'm currently posting via US proxy, which is a little weird.

Did something happen to block Japanese IP addresses from accessing the forum? Or do you guys just not want me here? :P

I realize this is a *really* tiny issue that likely doesn't affect many users...and that I don't lurk much anymore...but it's nice to know it can be accessed on a whim, you know?

Sorry for the trouble!

Share this post


Link to post
2 hours ago, K.Matsuri said:

Did something happen to block Japanese IP addresses from accessing the forum?

 

Nothing to my knowledge. Perhaps there is something wrong with that specific IP address rather than all Japanese IP addresses?

Anyway, I'm glad you have a workaround for the moment!

Share this post


Link to post

Whoops, looks like it's all on my end! :arrowheadsmiley:

Seems I can connect from my mobile network just fine.

Thanks for looking into it, Joal :heart: Sorry for the trouble!

Share this post


Link to post
6 hours ago, K.Matsuri said:

Thanks for looking into it, Joal :heart: Sorry for the trouble!

 

No problem! I'm glad it is all resolved!

:joal:

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0